• 学生活动

    学生活动

2017年6月WISE动态

【1】2017年6月3-5日,经济学院经济研究所与WISE蔡熙乾助理教授、WISE与经济学院统计系Andrew Pua助理教授赴香港中文大学参加2017世界计量经济学会亚洲年会,并在会上分别宣读了题为“Gender Gap under Pressure: Evidence from China's National College Entrance Examination”和“Should We Use IV to Estimate Dynamic Linear Probability Models with FIxed Effects?”的学术论文。

【2】2017年6月15日,经济学院经济研究所与WISE蔡熙乾助理教授访问复旦大学经济学院,并作了题为“When Trade Discourages Political Favoritism: Evidence from China”的学术演讲。

【3】2017年6月20日,WISE与经济学院统计系Andrew Pua助理教授赴德国参加由帕绍大学和雷根斯堡大学主办的计量经济学学术研讨会,并在会上宣读了题为“Identification, Estimation, and Inference in Linear Dynamic Panel Data Models Using Nonlinear Moment Conditions”的学术论文。

【4】2017年6月30日,经济学院经济研究所与WISE蔡熙乾助理教授访问香港中文大学(深圳)经济管理学院,并作了题为“Gender Gap under Pressure: Evidence from China's National College Entrance Examination”的学术演讲。