• 学生活动

    学生活动

2016年5月WISE动态

【1】2016年5月20-21日,WISE牛霖琳副教授赴韩国首尔成均馆大学参加宏观金融时间序列学术研讨会(“Time Series Workshop on Macro and Financial Economics”),并在会上作了题为“A Looming Debt Crisis in China? - Learning from the Joint Dynamics of Local Government Bond Spreads and Treasury Yields”的学术演讲。

【2】2016年5月20-22日,WISE与经济学院统计系钟威副教授参加在上海举办的“2016华东师范大学魏宗舒青年统计学者研讨会”,并在会上宣读了题为“U-type Test for High Dimensional Regression Coefficients Using Refitted Cross-validation Variance Estimation”的学术论文。