• 学生活动

    学生活动

2016年4月WISE动态

【1】2016年4月8日,WISE Seong Yeon Chang助理教授访问韩国西江大学,并作了题为“A New Test for Asset Return Predictability with Structural Breaks”的学术演讲。

【2】2016年4月22日,WISE牛霖琳副教授赴新加坡访问法国ESSEC商学院新加坡分校,并作了题为“The Joint Dynamics of and Risk Transmission between Chengtou Bond Spreads and Treasury Yields in China”的学术演讲。

【3】2016年4月22日,WISE赵敏强助理教授访问暨南大学经济系,并作了题为“China’s Economic Reforms and Factor Price Dynamics”的学术演讲。